szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A Vitamin(Living) névre hallgató társulatról annyit sikerült kideríteni, hogy...

A Vitamin(Living) névre hallgató társulatról annyit sikerült kideríteni, hogy Londonban alkotnak, kerámiákat, bútorokat és kiegészítőket készítenek. Alkotásaiknak lényege, hogy "kicsit eltérnek a hagyományostól" - ahogy az a törpék esetében igencsak szembeötlő. A huszonegy centiméter magas figurákat alternatívaként kínálják a megszokott darabokhoz képest - kül- és beltéri "használatra" egyaránt. A városi verziók mellett az utcai művészet elemeit is hordozó darabok is szerepelnek a katalógusban - a csúcs a világítós változat, amiért az ötven fontos alapárhoz még huszonötöt hozzá kell tennünk.

Szubjektív benyomásaink szerint inkább porcelánba fojtott  Menő Manóhoz esnek közelebb az alkotások, mint a kerti rémekhez - bár az angol gyepek gipsztörpe-kínálatról nem rendelkezünk átfogó ismeretekkel.

Következzen néhány törpe, gnóm vagy manó, designed by Vitamin.VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!