szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

1.

1. Félvállfák az ajtóra
Ezekkel az egyszerű, kifejezetten ajtókra tervezett vállfákkal a szoba- és szekrényajtókra akaszthatunk ruhákat. Különösen praktikus kis lakásoknál, hiszen így például a hálószobaajtó belső felülete is kihasználható. Jól szellőző helyiségekben ruhaszárítóként is használható.


3. Mágneses tároló
Bár viszonylag ritka nálunk a fémből készült fürdőszobaszekrény, ha valakinél mégis van ilyen, akkor ezeket a mágneses tartókat jól használhatja. Főleg könnyű, apró tárgyak számára ideális. Hűtőszekrény ajtóra is felerősíthető. 


4. Doboz a szekrények tetején
A kis lakások kedvelt rakodóhelyei a szekrénytetők, hiszen itt egy-egy ízléses doboz még jól is mutat, a hasznos teret pedig nem foglaljuk. A képen látható tárolóknak fogantyújuk is van, így leemelésük sem jelenthet gondot. 


5. Helytakarékos akasztó
Jobban kihasználhatjuk szekrényeinket ezzel az egyszerű és praktikus akasztóval. Magyarországon is kaphatók hasonló szerkezetek. 


6. Pakoljon az ágy alá!
A lábon álló ágyak alja kihasználatlan terület, ahol úgy tárolhatjuk dolgainkat, hogy közben lakásunk sem lesz zsúfoltabb. Hazai lakberendezési áruházakban is kaphatók hasonló megoldások; ezekben célszerű ágyneműt vagy ritkán használt ruhaneműket tartani. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!