szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Mind a szervezők, mind a kiállítók nagy várakozással tekintenek a...

Mind a szervezők, mind a kiállítók nagy várakozással tekintenek a szezonnyitó Lakásvásár elé. Ez a vásár más lesz, mint a korábbiak. Itt az ingatlanpiac azon szereplői jelennek meg, akik merték vállalni azt a kockázatot, amit a jelenlegi gazdasági válsággal körbeölelt környezet jelent. A kiállító cégek egyértelműen amellett tették le voksukat, hogy a gazdasági válság ellenére is a piacon kívánnak maradni, hosszútávra terveznek. 

A Lakásvásár erősségét a kereslet és beruházók, értékesítők közti személyes kapcsolat fontossága adja. A rendezvényen pár óra alatt az összes jelentős budapesti és agglomerációs projektről egyedi, személyre szabott tájékoztatást kaphatnak az érdeklődők. Ez nemcsak csak az új-, hanem a használt lakásokra, az aktuális hitellehetőségekre és a változó jogszabályi környezetre is vonatkozik. Ennek megfelelően a legnagyobb hazai pénzintézetek mellett az adóhatóság és a minőségi kivitelezést zászlajára tűző ÉMI Kht. is kint lesz a vásáron. 

2009-ben a Lakásvásár mellé állt főtámogatóként az egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő cég, a GB EURÓPA és a legnagyobb országos szakmai szervezet, a Magyar Ingatlanszövetség is. Akárcsak az elmúlt tavasszal a Lakásvásár idén is „befogadja” a Készház Vásárt, amely immár kilencedik alkalommal vonultatja fel a MAKÉSZ (Magyar Készház) védjeggyel rendelkező hazai gyártók és forgalmazók termékeit. 

A korábbi évek hagyományait követve, idén tavasszal is szakmai programokkal kezdődik a Lakásvásár. Pénteken délelőtt a Magyar Ingatlanszövetség (MAISZ) szervezésében rendeznek konferenciát „Ingatlanpiaci válság 2009 tények - várakozások – stratégiák” címmel. A Lakásvásár szervezői különleges meglepetésekkel készülnek a látogatók számára: először vendégeskedik a rendezvényen a Volkswagen. Az autós cég legújabb modelljét, a Scirocco-t is bemutatja a vásár látogatóinak, sőt tesztvezetés lehetőségét is kínálja. A hölgyeket nőnapon apró meglepetés várja. A gyerekek játszhatnak, a nagyobbak internetezhetnek, amíg a szülők a kínálatot böngészik. Közérdeklődésre számot tartó kérdésekben a megnyitó napján az APEH, szombaton pedig a társasházi közösségeket érintő fórum áll a látogatók rendelkezésére a színpadon. Mind ezekkel kapcsolatban, mind jogi kérdésekben ingyenes tanácsadás is várja az érdeklődőket. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

Dubaj: ilyen egy luxus buszmegálló

Dubaj, ez az apró arab államocska a luxusturizmusba fekteti kőolajból származó bevételei jelentős részét, így készülve...