szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Magyarország legnagyobb lakáspiaci rendezvénye, az immár 15.

Magyarország legnagyobb lakáspiaci rendezvénye, az immár 15. alkalommal megrendezésre kerülő Budapesti Lakásvásár első alkalommal ZÖLD SZIGET elnevezés alatt jelennek meg a napjainkat erősen foglalkoztató energiahatékony, energiatakarékos építkezési módokat támogató cégek, melyek ezt a “zöld” technológiát kínálják az újépítésű ingatlanokhoz, illetve a régebbiek gazdaságosabb működtetéséhez. A Zöld Sziget létrehozásával a Lakásvásár Média Csoport azt a hiányt kívánja pótolni, amely az évről-évre megrendezendő Lakásvásárokon már igényként is felmerült: tájékoztatás, cégek megismertetése, üzletkötések. 

A ZÖLD SZIGET –en kereshetik az érdeklődők a KÉSZ Házak és a Passzív Házak  építőit, tanácsadóit. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!