szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Asztal meztelen női hátsókból A holland Mario Philippona életnagyságú női altestekből készített faasztalt.

Asztal meztelen női hátsókból

A holland Mario Philippona életnagyságú női altestekből készített faasztalt. Az asztal formája maga is utalás: a női nemi szerv ovális alakzatát mintázza. Gondosan kimunkált részletek, egyedi összhatás jellemzi az asztalt. A háromszögletű asztalt a csúcsoknál három, derékban félbevágott meztelen nő tartja – magas sarkúban. Érdekességük, hogy mindegyik máshogy tartja a lábát. Az egyik terpeszben, a másik összefonva, a harmadik nyújtva. Az asztal méretei: 220x220x80 cm. Anyaga politúrozott cseresznyefa.
Forrás: sexyfurniture.nl


Táncoló fények a női melleken

A holland tervező Mario Philippona alkotása szintén az erotikus bútorkollekció része. A „Mozgó fények” fantázianevű lámpa lényegében egy magas sarkúban piruettező, fej nélküli, meztelen lány faszobra. A lámpatest a feje helyén található, a lefelé fordított tenyereiből, és az egyik bokájából led-es fényforrás tör utat magának. Méretei: 220x240x80 cm. Anyaga politúrozott cseresznyefa. Az alkotó szerint műve a szabadságot, a mozgást, a táncot szimbolizálja.


 

Forrás: sexyfurniture.nl

 

[[ Oldaltörés (Elegáns lovaglószék – erotikus pozíciókhoz) ]]


Elegáns lovaglószék – erotikus pozíciókhoz

A brit Mark Brazier Jones különlegesen elegáns és funkcionális széket tervezett szexuális játékokhoz. A brit birodalmi stílusban készült alkotást kifinomult részletgazdagság jellemzi. A kecses, gazella-szerű bútort lószőrrel tömött szarvasbőr borítja. Lábazata aranyozott mahagóni. Mindenféle szíjak, botok lógnak ki belőle, megkönnyítve a szexuális játékokat. A felső tízezerbe tartozó uraknak és úrnőknek tervezett bútor ára igen borsos, körülbelül 1 millió 700 ezer forint.

Forrás: coco-de-mer.com


Guggoló komód meztelen lányból

A német Peter Rolfe erotikus bútorkollekciójának újabb darabja egy komód, amely egy guggoló, meztelen lányt formáz. Részletgazdagság, realizmus jellemzi. Érdekessége, hogy a csípőre tett kezű lánynak nincs feje. Fenekéből és melléből rejtett polcok húzhatók elő, amelyek belül vörös bársonnyal borítottak. Az összhatás kissé morbid, ám egy „kellően romlott” hálószobában valószínűleg jól mutat az alkotás. Anyaga diófa, az ára pedig 150 ezer forintnak megfelelő euró.


Forrás: sexyfurniture.nl


[[ Oldaltörés (Lány hajlítva – kis csecse-becse) ]]


Lány hajlítva – kis csecse-becse

A francia szobrász Christian Maas műalkotása egy meztelen lányt ábrázol, amint nyújtott lábbal (magas sarkúban) lehajol. A realista stílusban tervezett szobor dinamizmust és intimitást sugall. A lány minden testrésze élethűen, részlet gazdagon ábrázolt. A munka bronzból készült, méretei: 31x10x18 cm. Ára átszámítva 1 millió 200 ezer forint.

Forrás: coco-de-mer.com


Tantra szexhez tantra kanapét!

Hölgyem, foglaljon helyet a szófámon! – hangozhatna el a pikáns invitálás a tantra kanapé funkcionalitását látva. A Zen by Desing Inc. bútorgyártó legújabb munkája egy elegáns, minden igényt kielégítő kanapécsalád. Letisztult formák, hajlított vonalak, igényes anyaghasznált jellemzi. Borítása anti-mikrobiotikus bevonatú bőr, amely könnyen tisztítható. Többféle színben kapható, méretei: 200x40x130. Ára: 1200 USD, azaz körülbelül 230 ezer forint.

Forrás: tantrachair.com

 

[[ Oldaltörés (Fenék alá kispárna – szexuális segédeszköz szilveszterre) ]]Fenék alá kispárna – szexuális segédeszköz szilveszterre

A Liberator fantázianevű tárgy nem akar másnak látszani, mint ami. Egyszerű, hordozható szexuális segédeszköz, amelynél széria felszerelés a bilincs és bőrszíj. Borítása finom bársony, amely taszítja a nedvességet és könnyen mosható. A párnarész elasztikus, de keményen rugalmas anyagból készült. A kollekcióba különböző formájú, színű tárgy tartozik, áruk felszereltségtől függően 200-300 USD, azaz 37-56 ezer forint között van.


Forrás: searchsextoys.com

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

Dubaj: ilyen egy luxus buszmegálló

Dubaj, ez az apró arab államocska a luxusturizmusba fekteti kőolajból származó bevételei jelentős részét, így készülve...