szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A Pannon felhívására jelentkező ingatlantulajdonosok most hosszú távú, akár 15-20 évre szóló fix jövedelemre tehetnek...

A Pannon felhívására jelentkező ingatlantulajdonosok most hosszú távú, akár 15-20 évre szóló fix jövedelemre tehetnek szert. A bérbeadó oldaláról gyakorlatilag semmilyen erőfeszítést nem igénylő, hosszú távú jövedelemszerzéshez nem kell mást tenniük, mint jelentkezniük valamelyik állomás elhelyezésére.

A tornyos kialakítású bázisállomáshoz 2-300 négyzetméternyi földterület szükséges. Ha az állomást épületre telepítik (pl. társasházra, irodaépületre stb.), átlagosan 60 négyzetméter a helyigény. A teljes országot lefedő projekt első fázisában kiválasztott budapesti állomások pályáztatására kerül sor.

Ha érdekli a dolog, a részleteket itt megtalálja: www.pannon.hu/allomaspalyazat. Ha a cég megfelelőnek találja a felajánlott ingatlant arra, hogy ott állomást helyezzen el, megkezdődnek a tárgyalások, és a jelentkező rövid időn belül „munkamentes” jövedelmet szerezhet az általa képviselt ingatlan bérbeadásával.

A Pannon egyébként mintegy 3000 állomásból álló hálózattal biztosítja a több mint 3,6 millió magyar előfizetője számára szükséges mobil lefedettséget és megfelelő minőséget.

Képek a Pannon jelenlegi állomásairól:

(via Pannon)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kórházi ágyáról jelentkezett a horrorbalesetet túlélt F1-es pilóta

Kórházi ágyáról jelentkezett a horrorbalesetet túlélt F1-es pilóta

A Brexit nem várt mellékhatása: vége a hosszú nyaralásoknak

A Brexit nem várt mellékhatása: vége a hosszú nyaralásoknak

Black Friday: akadt olyan tévé, ami 15 millióval volt leértékelve Amerikában

Black Friday: akadt olyan tévé, ami 15 millióval volt leértékelve Amerikában