szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke nemzetközi sajtótájékoztatóján hétfő délelőtt ismertette az új kormány első lépéseit.

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke nemzetközi sajtótájékoztatóján hétfő délelőtt ismertette az új kormány első lépéseit. Ezek a következők: a közbiztonság helyreállítása, a "bürokrácia elleni átfogó támadás", illetve az önkormányzatiság átszervezése. Mindezeket a nemzeti együttműködés rendszerére fűzik fel: az elkövetkező hetekben látványos nemzeti konzultációk indulnak a megadott témákban. Így például a kettős állampolgárságról szóló törvénnyel kapcsolatban felkérik a határon túli magyarok képviselőit is.

A Fidesz elnöke a - bürokrácia egyszerűsítésével kapcsolatban - az adócsökkentésről is beszélt: "Egyértelműen beszéltünk a kampányban arról, hogy az adórendszer megfojtja az ország gazdaságát. Adóforradalomról beszélnék, ha nem mondtam volna már tegnap. Söralátét nagyságú lesz az adóbevallás" - jelentette ki. Orbán hozzátette: bár idén még nem lesz családi adózás, a pénzügyi helyzet megoldásához év közben is szükséges lehet az átalakítás, ami adócsökkentéssel is járna.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ritkán látott 625 lóerő: limitált szériás BMW X5 M és X6 M érkezett

Ritkán látott 625 lóerő: limitált szériás BMW X5 M és X6 M érkezett

Két év alatt alatt alakíthatja át a kormány a háziorvosi ellátást

Két év alatt alatt alakíthatja át a kormány a háziorvosi ellátást

1,4 milliárdot költ a kormány Beregszász vízügyi támogatására

1,4 milliárdot költ a kormány Beregszász vízügyi támogatására