szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Alig hunyta le szemét a világhírű színésznő, máris eladó a los-angeles-i Bel-Air negyedben lévő luxus villája.

Alig hunyta le szemét a világhírű színésznő, máris eladó a los-angeles-i Bel-Air negyedben lévő luxus villája. A közvetítő által készített árcédulán ez áll: 8,6 millió dollár. A díva még 1981-ben vásárolta, s egészen haláláig ott lakott. Főleg Hálaadáskor és Húsvétkor gyűlt össze ott sok vendég.

©
A los-angeles-i villa felülről: méretes hajlék

A 700 négyzetméteres villában egyebek között öt hálószoba van, egy hatalmas nappali kandallóval a partikhoz és külön dolgozó szobát is kialakítottak abból a helyiségből, amit korábban vetítő teremnek használtak. Valaha Nancy Sinatra volt a tulajdonosa, akkor építették a medencét is. Angol kert, orchideákkal teli melegház és egy kisebb vízesés is gyönyörködteti a vendégeket.

Fiatal korában ebben a házban lakott Los Angelesben
©

Elizabeth Taylor lakhelyeiről, ingatlanairól a minap összeállítást készített a Curbed blog tulajdonosa. Ebből kiderül, hogy ugyan a forgatások miatt Kaliforniához volt kötve, meglehetősen sok időt töltött külföldi házaiban, lakásaiban is. Már csak azért is, mert amint kialakult új kapcsolata (kilenc férje volt), azonnal résztulajdonos is lett az ingatlanban.

Elegáns épület a washingtoni otthon
©

Nagy-Britanniában egy 500 négyzetméteres, ám puritán házban élt a legfiatalabb éveiben. A Heathwood House nevű , hat hálószobás épület 2008-ban tették ki a piacra és szinte azonnal elkelt egymillió dollárért – írta a The Wall Street Journal.

Ennek a toronyháznak a tetején volt a penthouse az óriási terasszal
©
Puerta Valle: fény és csillogás
©

Los Angelesben, a Beverly Hillsben lévő első házában második férjével, Michael Wildinggal élt az ötvenes években. Néhány évvel később New Yorkba költözött, ott Manhattanben volt egy luxus penthouse lakása az Upper East Side-on, a Park Avenue-n. Két hálója volt és egy 77 négyzetméteres terasz járt hozzá lélegzetelállító panorámával.

A mexikói villának csodás a belső udvara
©
Kedves kis téli üdülő a svájci alpokban a bekarikázott épület
©

Washintonban, a kormányzati negyedben is vett egy lakást, mivel újabb férje egy Virginia államból származó szenátor lett. Később passzióból megvásárolt egy farmot is Georgetownban. Külföldön a svájci alpokban, Mexikóban és Spanyolországban is „bevállalt” egy-egy nyaralót illetve üdülőt, ezeket nem nagyon gyakran kereste fel, de mindegyiket többnek tekintette, mint egyszerű befektetés.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A luxus felszíne alatt valami nagyon rohad

A luxus felszíne alatt valami nagyon rohad

Eltűnt a kacsacsőrű emlősök fele, veszélyeztetetté kell nyilvánítani a fajt

Eltűnt a kacsacsőrű emlősök fele, veszélyeztetetté kell nyilvánítani a fajt

Babakocsit toló anyát és két gyerekét ütötte el egy kisbusz Kecelen

Babakocsit toló anyát és két gyerekét ütötte el egy kisbusz Kecelen