szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Majdnem egy év és megkezdődnek a nyári olimpiai játékok Londonban.

Majdnem egy év és megkezdődnek a nyári olimpiai játékok Londonban. A szerencsések lassan megtudják, melyik eseményen éppen hol ülhetnek majd. Az első körben többszáz ezer jegy kelt el.

Az Olimpiai Stadion világító berendezésének beszerelése
A háromnegyedig kész Olimpiai Stadion
A kézilabdázók csarnoka tavaly ősszel
...és idén júniusban

A szervező bizottság szerint nincs lemaradás és minden stadion, az olimpiai falu, az egyéb kiszolgáló épületek kivitelezése megfelelő ütemben halad. Néhányat már birtokba is vettek és tart bennük a próba időszak. Nemzetközi versenyek is lesznek egy-két stadionban még idén és jövő tavasszal. Eddig elkészült a kézilabda, a kosár, a kerékpár és a vadvizi stadion, tető alatt van a vizes csarnok és a lakások háromnegyede szerkezetkész.

A vizes csarnok edző medencéje
Nagy lendülettel csempéznek a vizes csarnokban
Madártávlatból ilyen most a vizes csarnok

Külön kampány indult annak érdekében, hogy minél több nő kapcsolódhasson be az építkezésbe. Az Olimpia Parknál 877 nőt sikerült bevonni, az olimpiai falu építésében pedig 166 hölgy vett részt. Konkrét szakmunkákat is végezhettek, tehát voltak villanyszerelők, burkolók, asztalosok, teherkocsi vezetők, biztonsági őrök és jelzőőrök is.

A kerékpárosok stadionja felülről, még tavaly ősszel
...és idén tavasszal
A kerékpáros stadion tartó acélkerete

Június elején a súlyemelőverseny összes belépője elkelt. A vetélkedést a már tökéletesen kész ExCel csarnokban bonyolítják le, hat további sportág - asztalitenisz, birkózás, cselgáncs, ökölvívás, tekvondó, vívás - eseményeivel együtt. Az ExCel tíz kilométerre fekszik az Olimpiai falutól.

Az olimpiai falu - ahogy még sohasem mutatták
Néhány hete lett kész a kosárcsarnok
Ilyen lesz a strandröplabda stadion
...és ilyen a vadvizi evezők küzdőtere

A hivatalos adatok szerint 1500 brit bejegyzésű cég jutott ötmilliárd font értékű megrendeléshez. Több száz non-profit szervezet kapcsolódótt be az előkészületekbe és már eddig 22 ezer diák dolgozott a játékok sikeréért. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

Abramovicsék bebukták Londont

London elit negyedeiben manapság egyre több távol-keleti és arab vásárló jelenik meg – kihasználva, hogy a font hosszú...