szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Nemcsak formailag, de tartalmilag is megújult az Ingatlanmenedzser.

Nemcsak formailag, de tartalmilag is megújult az Ingatlanmenedzser. Online hirdetési oldalból valódi ingatlanos magazinná válunk. 

A fontosabb változások: a képek és a videók az eddigieknél nagyobb szerepet kapnak, jelentősen emelkedik a naponta olvasható cikkek száma, illetve a magánszemélyek által feladott hirdetéseket a HVG Aprónet gondozza tovább. 

Cikkeink mostantól okostelefonról is elérhetőek az m.ingatlanmenedzser.hu oldalon. Próbálja ki a könnyen kezelhető és esztétikus felületünket!

Mit hoz a jövő? Cikkeink rövidülnek, szerkesztési elveink nem változnak. Témánk az ingatlan, stílusunk könnyed és tetszetős. Mi bárminek teret adunk, amiről úgy gondoljuk, hogy fontos vagy szórakoztató - és köze van az ingatlanhoz. A blogosabb, lazább szerkesztés mellett továbbra is foglalkozunk üzlettel, pénzügyekkel, gazdasággal és hard-core irodapiaccal. Csak úgy, mint szép házakkal és otthonokkal vagy lakberendezési és felújítási tippekkel.

Ami nem változik: továbbra is érdekes és szórakoztató tartalmat szeretnénk kínálni olvasóinknak! Hiszünk benne, hogy ezt a törekvést az új, okostelefonra tervezett megjelenés - legalábbis egy ingatlanos magazin esetében - látványosan segítheti. 

Ha az új oldalunkon nem talál valamilyen cikket vagy témát, csak üsse be a jobb felső oldalon található keresőbe.

Komment írásához regisztráció szükséges. Ha kérdése, lakberendezési ötlete, vagy általános témajavaslata van, írjon az [email protected], és persze like-olja az IM-et a Facebookon, nemsokára 21 ezren 300-an leszünk!

Lapunk a HVG csoport többi tematikus oldalával - az Eduline oktatási portállal, a Hírszerző vélemény oldalával, illetve korábban az Ecoline gazdasági portállal, a LIfe-Style életmód oldalával, a Techline-al (IT), és az Autómenedzserrel együtt - újult meg. Köszönjük a bizalmat, és olvassanak minket továbbra is!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!