szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A közép-európai ingatlanbefektetésekre szakosodott Penta Investments többségi tulajdont szerzett abban a cégben...

A közép-európai ingatlanbefektetésekre szakosodott Penta Investments többségi tulajdont szerzett abban a cégben, amelyik tíz szlovákiai kórházat birtokol. A befektetőnek más egészségügyi beruházása is van már a térség több országában.
©
A Penta gyógyászati cégek ingatlanait, gyógyszertárakat és laborokat is vásárolt különféle részesedésekkel Csehországban, Lengyelországban és Szlovákiában. Tulajdoni részt vett egy szlovák egészségbiztosítóban is. A most megvett tíz kórház összesített adatai 2,66 millió eurós veszteséget mutattak tavalyról. Idén június végén a teljes tartozásuk 18,5 millió euró volt az eurobuildcee.com szerint.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!