szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt.

©

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. 2011-ben 43,7 milliárd forint lakáscélú hitelt folyósított, és ezzel 18,9 százalékos részarányt ért el ezen a piacon, egy évvel korábban a hitel összege 11,6 milliárd forint, a részaránya pedig 5,1 százalék volt - mondta Gergely Károly, a cég elnök-vezérigazgatója szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.

Az idén 15 éves lakástakarék, amely három cég fúziójából jött létre, a múlt évet 5,5 milliárd forint társasági- és bankadó előtti eredménnyel zárta. Az adózás utáni eredmény - 288,9 milliárd forintos mérlegfőösszeg mellett - 3,9 milliárd forint volt, amelyből az igazgatóság 1 milliárd forint osztalék kifizetését javasolja - tette hozzá az elnök-vezérigazgató.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!