szerző:
MTI

Leszúrtak egy férfit Jászladányon, az áldozat még a helyszínen életét vesztette – közölte a rendőrség.

A csütörtökön, a késő esti órákban történt gyilkosság előzménye, hogy két férfi előzőleg szóváltásba keveredett az utcán, ezt követően pedig az egyik mellkason szúrta a másikat, majd elmenekült a helyszínről. Az áldozat egy 33 éves jászladányi lakos, aki a szúrás nyomán még a gyilkosság színhelyén meghalt. A rendőrség péntek hajnalra már kiderítette, ki lehet a gyilkosság gyanúsítottja, akit a nyomozók azóta is keresnek.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
MTI Világ

Aldo Moro gyilkosai szabadok, s nem bántak meg semmit

Aldo Moro egykori olasz miniszterelnök, kereszténydemokrata pártelnök gyilkosai a tragikus események után 30 évvel már szinte valamennyien kiszabadultak a börtönből, többé-kevésbé sikerült visszailleszkedniük az olasz társadalomba, de többségük soha nem bánta meg, hogy részese volt annak a drámának, amely sokkolta Itáliát.

MTI Shake

Gyilkosság videojáték miatt

Szigorított munkatáborban letöltendő nyolc évi szabadságvesztésre ítéltek egy egyetemistát, aki egy számítógépes játék feletti nézeteltérés miatt annyira összeverte áldozatát, hogy az belehalt sérüléseibe.

Itthon

Perújítás bérgyilkosságról

Perújítással folytatódhat az a kecskeméti per, amelyben börtönre ítélték a rendőrség informátorát, miközben felmentették a bérgyilkosság megrendelésével vádolt vállalkozót.

MTI Itthon

Folytatódott az olaszliszkai gyilkosság pere

Folytatódott az olaszliszkai emberölés büntetőpere, a tárgyalás hatodik napján, szerdán a mentőszolgálat munkatársait hallgatta meg tanúként a Czibrik Attila vezette bírói testület Miskolcon.