szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Persze ezt is csak a valóságnak a számukra kedves szeletéről, a maguk módján, folyamatos minősítések közepette tették meg.

Tüntetéssorozat a túlóratörvény ellen
Évek óta nem látott tüntetési hullámot váltott ki a túlórák növelését célzó, rabszolgatörvényként is emlegetett jogszabály parlamenti elfogadása. Az ellenzék a parlamentben, a diákok az utcákon folytatták a tiltakozást, már-már a 2006-os zavargásokat idéző körülmények között.
Friss cikkek a témában

A hirado.hu címlapján egy nappal azután, hogy több ezren tüntettek székházuk előtt, amiről akkor azt írták, hogy a tüntetés már lezárult - végre sikerült a valóságról is megemlékezni - persze annak csak egy számukra kedves szeletéről.

A székházban éjszakázó ellenzéki politikusoknak azóta sem sikerült beolvasniuk követeléseiket, sokan azóta is az épületben vannak, a biztonságiak pedig többük ellen is erőszakkal léptek fel. Minderről nem írtak, arról persze igen, hogy:

  • Az MTVA vezérigazgatója szerint a politikusok visszaéltek hatalmukkal
  • Gulyás Gergely szerint néhány tüntető erőszakot alkalmaz, és ebben az ellenzéki pártoknak óriási a felelősségük
  • Az MTVA feljelentést tett Hadházyék ellen
  • Véleménybuborékban élnek a tüntetők
  • Hidvéghi szerint a tüntetők meg akarják félemlíteni az újságírókat
©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!