szerző:
hvg.hu

Újabb tüntetések zajlottak Budapesten - írja a hirado.hu, pedig még le sem zajlottak.

Tüntetéssorozat a túlóratörvény ellen
Évek óta nem látott tüntetési hullámot váltott ki a túlórák növelését célzó, rabszolgatörvényként is emlegetett jogszabály parlamenti elfogadása. Az ellenzék a parlamentben, a diákok az utcákon folytatták a tiltakozást, már-már a 2006-os zavargásokat idéző körülmények között.
Friss cikkek a témában

Korrekt, tárgyszerű rövidhír jelent meg a hirado.hu-n a mai tüntetésekről, a 20:08-kor élesített anyagban csak azt felejtették el közölni, hogy bár múlt időben írnak róluk, a tüntetések még egyáltalán nem értek véget, nagyban tartanak még, ráadásul éppen a szerkesztőség ablaka alatt.

©

A vasárnapi, Hősök teréről induló, majd az Alkotmány utcába érkező tüntető tömeg egy része ugyanis átirányította magát a Kunigunda utcába, hogy így tiltakozzanak az MTVA által közölt kormánypropaganda ellen.

A cikk élesítésekor nem csak az volt ismert, hogy a tüntetés folytatódik, de már tiltakozók is voltak a hirado.hu anyagait is készítő MTVA székházánál, és ekkor már hógolyóval dobálták az épületet.

Élő közvetítésünk a helyszínről:

Tudósításunkat itt olvashatják:

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Orbán telefonon beszélt Trump külügyminiszterével

Orbán telefonon beszélt Trump külügyminiszterével

Kulka János újra színpadra áll

Kulka János újra színpadra áll

Megszólalt a menyasszony, akinek a vőlegényét az esküvőről vitték el a rendőrök

Megszólalt a menyasszony, akinek a vőlegényét az esküvőről vitték el a rendőrök

Most már reklámfilmben is hallhatjuk Kulka Jánost

Most már reklámfilmben is hallhatjuk Kulka Jánost

Képtelen nemet mondani? Talán ez a módszer segíthet!

Képtelen nemet mondani? Talán ez a módszer segíthet!

Megvan a BKK új vezetője

Megvan a BKK új vezetője