szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az osztrák férfi arcon lőtte volt barátnője édesanyját, akit most engedtek ki a kórházból.

Újabb részleteket közölt a múlt heti képtalanfai tragédiával kapcsolatban a Blikk. Egy 57 éves osztrák férfi rátámadt volt barátnője családjára, majd agyonlőtte magát. A férfi megölte a lány apját, majd őt valamint húgát és édesanyját súlyosan megsebesítette.

A lap a bécsi férfi szomszédjától megtudta, hogy Wolfgang M. az első házasságából született, immár 30 éves lányával sem tartja a kapcsolatot, és már az a válása is rendkívül megviselte, ahogy a magyar lánnyal való szakítás is.

A volt barátnő édesanyja azt mondta, a férfi váratlanul rontott be a házba, németül mondott valamit a lánynak, majd fegyvert rántott, amivel kétszer a lány édesapjának hasába lőtt. Ezután odafordult volt barátnőjéhez és őt is meglőtte, majd a fotelhoz ment, amelyben az édesanya ült ölében a hároméves kislányával, és a nő arcába lőtt.

A nőnek szilánkosra tört az arca, az orvosok egy fémlapot ültettek a csontba, hogy egyáltalán enni és beszélni tudjon.

Az édesanya sebesülten is kislányát védte, nehogy golyó érje. Wolfgang M. a beszámoló szerint két Molotov-koktélt is eldobott. Az egyik a 7 éves lány mellett robbant, így a gyermek ruhája lángra kapott, majd az anya fejéhez szegezte a fegyvert. Súlyosan sebesült férje feltápászkodott, megfogta M.-et, mire az még két golyót lőtt a férfiba.

Ezután az osztrák férfi csak annyit kiáltott, "figyelj!", és agyonlőtte magát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Don-kanyartól Párizson át Budapestig alkotott ez a sokgenerációs művészcsalád

A Don-kanyartól Párizson át Budapestig alkotott ez a sokgenerációs művészcsalád

Koronavírus: Meghalt 154 beteg, és 3951 új fertőzöttet találtak

Koronavírus: Meghalt 154 beteg, és 3951 új fertőzöttet találtak

Sokat nyerhetnek a járványon, akik digitális pénzügyekben utaznak

Sokat nyerhetnek a járványon, akik digitális pénzügyekben utaznak