szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hűtlen kezelés és hivatali visszaélés Szél vádja, a Facebookon pedig antiszemitázza a kormányt.

Hűtlen kezelés és hivatali visszaélés bűntette miatt feljelentést tett Szél Bernadett a rendőrségen a kormány legújabb, Soros Györgyöt és Jean-Claude Junckert ábrázoló tájékoztató plakátkampánya miatt. A feljelentést a Facebookon bejelentő Szél szerint a tájékoztató kampány nem tájékoztat, hanem csúsztat, már nem aktuális vagy nem igaz állításokat tulajdonít az Európai Bizottságnak, tudatos félremagyarázás zajlik. És olyan összetett kérdésekről, mint a migráció, nem lehet párszavas tájékoztatást adni.

Az olyan plakátok, mint a kizárólag az "Önnek is joga van tudni, mire készül Brüsszel" szöveggel kikerülők, pedig egyáltalán nem tájékoztatnak. Ezért Szél szerint nem a céljára használják a forrást, ezért a kormány hűtlen kezelést követ el. A hivatali visszaélés pedig amiatt történt Szél szerint, mert a kormány jogtalan előnyt akar a kampánnyal szerezni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Libanon éveken át puskaporos hordón élte az életét

Libanon éveken át puskaporos hordón élte az életét

Ötven helyre riasztották a tűzoltókat a vihar miatt

Ötven helyre riasztották a tűzoltókat a vihar miatt

Az MNB nem vizsgálja a bitcoinos csalókat, pedig Csányi Sándorral is reklámoznak

Az MNB nem vizsgálja a bitcoinos csalókat, pedig Csányi Sándorral is reklámoznak