szerző:
D. Bányász Gergő - Tóth Richárd
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Jobbik volt elnöke szerint digitális diktatúra az, amit Orbán Viktor felépített Magyarországon. Vona Gábor volt a hvg.hu podcastjának, a Fülkének a vendége.

Az EP-választáson 10-ből 7 ember vagy Orbán Viktorra vagy Gyurcsány Ferencre szavazott, ezzel pedig nehezen tud mit kezdeni a 2018-as választások után a Parlamentből távozó Vona Gábor. A Jobbik volt elnöke a Fülkében azt mondta:

Orbán és Gyurcsány kéz a kézben jár, együtt kell leváltani őket.

Vona Gábort megkérdeztük korábbi kijelentéséről is, amikor azt mondta, „fölösleges minden Orbán Viktor leváltásáért folytatott harc, a jelenlegi politikai, társadalmi és médiaviszonyok mellett kilátástalan a küzdelem.”

Az adásban a Jobbik volt elnöke meghatározza, mi az, ami most Magyarországon van:

digitális diktatúra.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!