szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A lap úgy tudja, Póczik József élettársának fia is ott volt a szextúrán.

A lap még októberben írt arról, hogy a Borkai Zsoltról készült szexvideókat minden bizonnyal a buli egyik férfi résztvevője, vagy annak barátnője készítette titokban. A nőket a hajóra közvetítő férfi akkor még jóban volt Rákosfalvy Zoltán ügyvéddel, a felvételek pedig ezután egyik hozzátartozóján keresztül jutottak el Borkaiékhoz.

A lap most azt írja, hogy ez a hozzátartozó volt Póczik József, az ő élettársa ugyanis annak a bizonyos F. Gábornak az anyja, aki az Index információi szerint a nőket közvetítette a hajóra. A közte és Rákosfaly között lévő kapcsolat azért romlott meg a lap szerint, mert F. Gábornak elszámolási vitája lett a kereskedőként ismert apjával, Rákosfalvy pedig az apa oldalára állt.

Póczik József – akit Borkai megzsarolásával gyanúsítanak – maga azt állította, hogy csak postásként használták fel, egy titkosított számról hívták fel, hogy vegyen fel egy csomagot egy szállodában, majd adja oda Borkainak. Ő engedelmeskedett, megnézte a felvételeket, meglepődött, átadta azokat a polgármesternek, aki ennek nagyon örült.

Az Index úgy tudja egyébként, hogy a Fidesz felső köreiben már több mint egy éve tudtak a felvételekről, de Borkaival abban állapodtak meg, hogy ezt az ügyet a győri polgármester valamilyen módon majd rendezi, ha szükséges, akkor fizet a felvételekért.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!