szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

"Engedély nélkül távozott" a börtön egy alacsony biztonsági besorolású fogvatartottja.

Az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet egyik - alacsony biztonsági besorolású fogvatartottja - munkavégzés közben engedély nélkül távozott július 4-én - olvasható a Büntetés-végrehajtás közleményében.

A férfi - aki kisebb súlyú bűncselekmény elkövetése miatt töltötte a szabadságvesztés büntetését - a börtön által szervezett foglalkoztatási program keretében végzett helyszíni munkát a börtön mellett működő lovászatban, ahonnan végül megszökött.

A büntetés-végrehajtási intézet és a rendőrség azonnal megkezdte a 39 éves fogvatartott felkutatását, amely jelenleg is nagy erőkkel tart.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A járvány történelmi, a vártnál nagyobb pofont adott a magyar gazdaságnak

A járvány történelmi, a vártnál nagyobb pofont adott a magyar gazdaságnak

Megvette, majd átnevezte a Disney a 20th Century Foxot

Megvette, majd átnevezte a Disney a 20th Century Foxot

Szabadon engedik a bebörtönzött fehérorosz tüntetőket

Szabadon engedik a bebörtönzött fehérorosz tüntetőket