szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Kucsák Lászlót 15 éve nevezte ki Orbán Viktor a választókerület élére.

Kucsák László fideszes politikus hétfőn jelentette be, hogy lemondott a 15. választókerület elnöki tisztségéről. A Facebookon közzétett bejegyzése szerint a jövőben a családjára szeretne koncentrálni.

A XVIII. kerületi politikus a bejegyzésében megemlékezett az elmúlt 15 évéről, amit választókerületi elnökként töltött. Mint írta, Orbán Viktor nevezte ki annak idején a posztra.

Az elmúlt bő másfél évtizedben az első helyen szerepelt életemben ez a szolgálat, amely számos felemelő pillanatot adott számomra és egy olyan közösséget, amelyben igaz barátokat találtam. Magánéletem egyik legnagyobb eseményét is ennek a közösségnek köszönhetem, hiszen Feleségemet is itt ismertem meg, s dolgoztam vele együtt kart-karba öltve 7 éven keresztül

 – írta.

Kucsák Lászlót a 2018-as választáson egyéniben Kunhalmi Ágnes győzte le, így nem jutott be a Parlamentbe. A Magyar Hang cikke szerint ezután a fideszes politikus a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal (NSZFH) élére került, de kevesebb, mint egy év után onnan távozott.

A Fideszben a választókerületi elnöki poszt nagyon fontos, az ugyanis nemcsak a helyi szervezet irányítását jelenti, a poszt birtokosa szinte biztosan a párt képviselőjelöltje lesz a következő parlamenti választáson.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Távolról hívta magához a gazdája a Tesláját, ami egy hatalmas tócsában állt – videó

Távolról hívta magához a gazdája a Tesláját, ami egy hatalmas tócsában állt – videó

Elon Musk szerint 2024-re a Marsot is elérjük

Elon Musk szerint 2024-re a Marsot is elérjük

Sokkal több adót fizet Trump Kínában, mint az Egyesült Államokban

Sokkal több adót fizet Trump Kínában, mint az Egyesült Államokban