szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A 27 éves nő és a testvére egy kiskorú lányt is beszervezett, most gyermekprostitúció kihasználása miatt felelhetnek.

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség egy nővel szemben, aki bordélyházakat tartott fent, a testvérével pedig egy kiskorú lányt is futtatott.

Az ügyészség részletesen beszámolt a közleményében az ügyről. A vádirat szerint a 27 éves nő a 2017-2018. években abból élt, hogy magyar nőket futtatott az Egyesült Királyságban, majd Budapesten. A "madam" ingatlanokat  bérelt, amelyeket bordélyházként üzemeltetett, gondoskodott arról, hogy a prostituáltak az ügyfelek rendelkezésére álljanak, az interneten hirdette a "szolgáltatásokat", telefonon egyeztetett a jelentkezőkkel, döntött az árakról és a bevételekről.

Az ügyészség szerint átlagosan, egyszerre 4-8 nőt használt ki, és közel 6,8 millió forintot keresett ezzel.

Magyarországon beszervezett egy kiskorú lányt is, amiben a 22 éves féltestvére segített a nőnek. A közlemény szerint a férfi először érzelmileg került közel hozzá, majd testvérével fokozatosan vonták be. A lánynak megtiltották, hogy erről bárkinek beszéljen, a telefonját is ellenőrizték. Amikor ki akart szállni, a férfi ezt erőszakkal akadályozta meg.

A testvérpárt 2018 nyarán vették őrizetbe a rendőrök.

Az ügyészség azt kérte a bíróságtól, hogy ítélje a testvérpárt letöltendő fegyházbüntetésre, tiltsa el a közügyek gyakorlásától, valamint rendeljen el velük szemben vagyonelkobzást, és tiltsa el őket a kiskorúakat érintő foglalkozásoktól.

(Képünk illusztráció)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
ENSZ: A sokszorosát kellene arra költenünk, hogy ellenállóbbak legyünk az időjárási szélsőségekkel szemben

ENSZ: A sokszorosát kellene arra költenünk, hogy ellenállóbbak legyünk az időjárási szélsőségekkel szemben

34 halott, 600 sérült: erős földrengés volt Indonéziában

34 halott, 600 sérült: erős földrengés volt Indonéziában

Zárt tárgyalást rendelt el a bíró Demeter Márta ügyében

Zárt tárgyalást rendelt el a bíró Demeter Márta ügyében