szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Shia LaBeouf amerikai színész vezeti a Forbes pénzügyi magazin legjövedelmezőbb hírességeit számba vevő listáját. A magazin számításai szerint a stúdiók által a LaBeoufre költött minden egyes dollár 81 dollárt fial. A fiatal színész másodszor került a lista élére.

Shia LaBeouf
©

Shia LaBeouf főszereplésével készült a Transformers: A bukottak bosszúja, valamint az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című film. Előbbi világszerte 836 millió, utóbbi 787 millió dollárt hozott a gyártó számára. 

A Forbes összesítésében Anne Hathaway színésznő került a második helyre, ő az Alice csodaországban egymilliárd dollár feletti összbevételének köszönheti előkelő helyét. Hathaway neve 64 dollárt hoz a rá költött egy dollárhoz képest. A harmadik helyen a Harry Potterként hírnevet szerző Daniel Radcliffe, a negyediken az utóbbi időben a Vasember és Sherlock Holmes bőrében hódító Robert Downey Jr., míg az ötödiken Cate Blanchett áll. Radcliffe 61 dollárhoz, Robert Downey Jr. 33, 27 dollárhoz, Blancett pedig 27 dollárhoz juttatja a stúdiókat minden rá szánt dollár után. A Forbes azokat a színészeket vette számításba, akik az utóbbi öt évben legalább három filmet forgattak.

Felfüggesztett börtönt kapott a hatéves fiát vezetni engedő férfi

Felfüggesztett börtönt kapott a hatéves fiát vezetni engedő férfi

Belefáradt a harcba, lemondott a PDSZ elnöke

Belefáradt a harcba, lemondott a PDSZ elnöke

Elhunyt Gyekiczki András szociológus

Elhunyt Gyekiczki András szociológus