szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Legálisan is, illegálisan is.

A Fire and Furyt (Tűz és düh) (teljes címe: Fire and Fury: Inside the Trump White House) viszik, mint a cukrot. A könyvesboltok kifogytak a készletekből, az Amazon (ahol a könyv digitális változata persze kapható) is csak többhetes várakozással ígér kiszállítást, a kiadó nagy erőkkel dolgozik az újabb készletek előállításán, a könyvtárakban elképesztő várólisták torlódtak fel, a New York Public Libraryben több ezer olvasó vár arra, hogy hozzájuthasson a botrányos Trump-sztorihoz, írja a Vice.

A könyv már megjelenése előtt vezette az Amazon listáját, bestseller lett.

©

És persze aktivizálta magát az internetes tartalomforgalom illegális fele is. A közönség úgy tölti a könyvet kalózban, mintha nem volna holnap, olyan tempóban és mennyiségben, mint könyvet alig, mint a legkelendőbb filmeket, sorozatokat vagy televíziós showkat. Egészen elképesztő módon a Wikileaks egy ponton még egy Google Drive-linket is közzétett – melyet azóta a Google eltávolított.

De az összes többi jól ismert felület tobzódik a digitális Trump-kalózkópiákban, sőt, már hangoskönyv is pörög a neten. Van, ahol a Fire and Fury a Black Mirrort és az új Szárnyas Fejvadászt is simán veri.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A vakcinahírek a járvány előtti szintre emelték a Wizz Air részvények árfolyamát

A vakcinahírek a járvány előtti szintre emelték a Wizz Air részvények árfolyamát

Átadták a megújul P+R parkolót a II. kerületben

Átadták a megújul P+R parkolót a II. kerületben

Egymilliárd forint a nevében is különleges Bugatti Chiron Les Legendes Du Ciel

Egymilliárd forint a nevében is különleges Bugatti Chiron Les Legendes Du Ciel