szerző:
hvg.hu

Majka videóban válaszolt a csalódott beszólásokra, nem is érti, miért őket hibáztatják.

Hétfő este Győrben adtak volna koncertet Majkáék, de a kezdés előtt nem sokkal elment az áram a helyszínen, a technikai problémát nem is tudták megoldani a szervezők, így le kellett fújni a bulit.

A rapper már úton hazafelé, a kocsiból bejelentkezett egy videóval, amiben elmondta, hogy nekik is kellemetlen volt a helyzet, mert rengetegen voltak kíváncsiak rájuk, elnézést is kért a rajongóktól, noha nem az ő hibájuk volt, hogy elment az áram.

A csalódott rajongók viszont nem nyugodtak, sokan Majkáékat hibáztatták az elmaradt koncert miatt. Így a rapper újabb videót tett közzé éjjel.

„Eleve utálom ezt az egész helyzetet, ami most van, hogy nekem magyarázkodnom kell egy olyan dolog miatt, ami nem a mi hibánkból történt.” Kikérte magának az őket hibáztatók hozzászólásait, mint mondta, felidegesítette a sok ócsárló komment, mert egy hosszú, koncertekkel teli hét után, egy önhibáján kívül sikertelenül végződött este után úgy érzi, nem ezt érdemli.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!