szerző:
hvg.hu

25 év után újra összejön a kultikus romkom csapata egy különleges alkalomra időzítve.

Hugh Grant, Andie MacDowell, Kristin Scott Thomas, John Hannah és az ügyefogyott pap szerepében Rowan Atkinson is visszatér egy új rövidfilm erejéig, amit ismét Richard Curtis ír majd. A kisfilm azt mutatja majd be, mi történt a karakterekkel az elmúlt 25 évben, például hogy sikerült Andie MacDowell és a házasságfóbiás Hugh Grant nem-házassága.

Ez alkalommal egy ötödik esküvőre fognak összejönni, amin persze nem úgy történnek majd a dolgok, ahogy tervezték.

A One Red Nose Day And A Wedding című folytatást a BBC One tűzi majd műsorra - kapaszkodjanak meg, a Red Nose Day alkalmából. Az időzítés érdekessége, hogy Richard Curtis, a film írója a Red Nose Day egyik atyja is: ezen a napon a BBC-n egy hátrányos helyzetű gyerekeket segítő jótékonysági alapnak gyűjtenek pénzt. 2017-re erre a napra készült el az Igazából szerelem minifolytatása is.

Richard Curtis egyébként a romantikus komédiák újkori atyaúristene. Olyan felejthetetlen darabok forgatókönyvét írta, mint az Igazából szerelem, a Notting Hill vagy a Bridget Jones. A Négy esküvő és egy temetés tette világhírűvé Hugh Grantet, aki utána sokáig nem tudott kimászni a romantikus hősszerelmes szerepéből, pedig a sötét oldal is jól áll neki.

A One Red Nose Day And A Weddinget március 15-én sugározza a BBC One.

(BBC)

Még több kultúra a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Így énekli apja karácsonyi dalát Sean Lennon

Így énekli apja karácsonyi dalát Sean Lennon

A Fidesz szerint bűnözői körök vesznek részt a tüntetéseken

A Fidesz szerint bűnözői körök vesznek részt a tüntetéseken

Guy Verhofstadt a budapesti tüntetésről posztolt

Guy Verhofstadt a budapesti tüntetésről posztolt

Videón, ahogy kidobják az MTVA-ból Szélt és Hadházyt

Videón, ahogy kidobják az MTVA-ból Szélt és Hadházyt

Elkészült a Brexit-film Benedict Cumberbatch főszereplésével

Elkészült a Brexit-film Benedict Cumberbatch főszereplésével

Fának hajtott egy autó Nagytarcsa közelében

Fának hajtott egy autó Nagytarcsa közelében