szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A színész nem először nyilatkozott erről.

Hugh Grant nemrég a Hollywood Reporter egyik kerekasztal-beszélgetésének vendége volt, amelyen szó esett arról is, hogy korábban kisebbségi komplexusa volt, mert ő volt a srác a romantikus komédiákból.
A színész elmondta:
most már túl öreg, csúnya és kövér, hogy ilyen filmekben játsszon, szóval ma már kevésbé utálja magát emiatt.

Hugh Grant nemrég a Hollywood Reporter egyik kerekasztal-beszélgetésének vendége volt, amelyen szó esett arról is, hogy korábban kisebbségi komplexusa volt, mert ő volt "a srác a romantikus komédiákból".

A színész most elmondta:

most már túl öreg, csúnya és kövér, hogy ilyen filmekben játsszon, szóval ma már kevésbé utálja magát emiatt.

Grant arról is beszélt, hogy beskatulyázták, de nem panaszkodhat. "Elképesztően sok pénzt fizettek, én pedig nagyon szerencsés voltam. Egyébként a legtöbb romkommal, amiben játszottam, a mai napig szembe tudok nézni – jó, van egy-két sokkoló –, de a legtöbb szerethető, és az emberek szeretik is őket. Én abban hiszek, hogy a mi feladatunk a szórakoztatás" – mondta a színész, aki nem először nyilatkozott a témában. Egy tavalyi interjúban például elmondta,

“öregebben és rondábban”, már sokkal jobb és változatosabb szerepekkel keresik meg, mint korábban.

A színészről írt portrénkat ide kattintva olvashatja el:

Hugh Grantben végig ott volt a sötétség, csak elő kellett csalogatni

Az isten is az aljas, cinikus, nárcisztikus, sérült lelkű szerepekre teremtette, és az HBO Egy nagyon angolos botrány című minisorozatában végre bele is bújt a meleg, karizmatikus és hataloméhes politikus bőrébe. És imádjuk! Hogy lett a 90-es évek, hülye frizurájú hősszerelmeséből öreg főgonosz? Hugh Grant nem az, akinek eddig gondoltuk.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!