szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A "KLÍMARIADÓ!" címmel futó tárlat plakátjait az Örs vezér útján helyezik ki.

ÉLJEN!!!! Köszönjük Zugló! ❤️

– írták az ARC kiállítás szervezői a Facebookon, miután a zuglói önkormányzat hozzájárult, hogy "KLÍMARIADÓ!" címmel futó plakátkiállításuk ismét az Örs vezér útján kapjon helyet, ott, ahol egy évvel ezelőtt.

Az 19. ARC kiállítást szeptember 27-től október 13-ig lehet megtekinteni. Témája, ahogy a címe is mutatja, a klímaváltozás lesz, ám a szervezők korábbi közlése szerint "az alkotói szabadság jegyében" a felkínált témán kívül más ötlettel is lehetett pályázni.

Augusztus 9-én a HVG székházában döntött a zsűri arról, hogy a beérkezett közel 800 mű közül melyek lesznek érdemesek a megjelenésre.

2018-ban sokáig bizonytalan volt, hogy megrendezhetik-e a kiállítást, a politikai csatározások folyamatosan gátolták a helyszín kijelölését. Augusztusban derült ki, hogy Zugló lesz a megmentő, a kiállítás végül három hét késéssel, szeptember 7-e helyett 21-én nyílt meg az Örs vezér úton.

Unfake: Ezeket a műveket láthatjuk az idei ARC kiállításon

Döntött a zsűri, és most közzé is tette, hogy a csaknem ezer pályamunka közül melyiket teszi közszemlére. Idén is lesz egy óriásplakátnyi felületen külön válogatás a pályázatra beérkezett szöveges pályamunkákból.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
G. W. Bush: A migránsok mindig is értéket jelentettek Amerikának

G. W. Bush: A migránsok mindig is értéket jelentettek Amerikának

Elgázolták a közútkezelő egyik emberét Somogyban, a helyszínen meghalt

Elgázolták a közútkezelő egyik emberét Somogyban, a helyszínen meghalt

Szlávik János: Az elhunytak száma nem csökken kellő mértékben

Szlávik János: Az elhunytak száma nem csökken kellő mértékben