szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Igyekeztek magyarázatot találni a rejtélyes esetre.

Tom Hanks múlt héten Új-Mexikóban forgatott, a Daily Mail szerint így maradhatott le arról a virálisan terjedő videóról, amelyen egy vetélkedő három résztvevőjéről kiderül, hogy nem tudják a színészről, hogy kicsoda.

Ez a mozi-tévé-streaming szentháromságának korszakában önmagában is nagy teljesítmény, hiszen valahol, valahogyan mindenképpen szembe jön az emberrel a Forrest Gump vagy a Számkivetett vagy a Ryan közlegény megmentése vagy bármelyik másik olyan filmje, amelyben emlékezeteset alakított.

A 63 éves színész Jimmy Kimmel vendége volt hétfőn, és a műsorvezető persze nem bírta ki, hogy meg ne mutassa Hanksnek a videót.

A felvételen a versenyzőknek egy rövid részletet mutattak Tom Hanks új filmjéből, az A Beautiful Day in the Neighborhoodból.

A vetélkedő műsorvezetője arra kérte a versenyzőket, hogy nevezzék meg a színészt, de ez egyiküknek sem sikerült.

Ez pedig teljesen összezavarta Hankst, és azt ismételgette:

Szórakozol velem?!

Aztán persze kommentálni kezdte a látottakat: "Nem volt egy rossz tippjük sem? Mint például Woody Harrelson és Mahershala Ali."

Kimmel szerint a versenyzők csupán azért nem ismerték fel a színészt, mert olyan jó alakítást nyújtott.

Hanks erre csak annyit mondott:

OK, ezt elfogadom, köszönöm. Igazából azt hiszem, a piros pulcsi vakította el őket.

Az ominózus felvétel 4:25-től látható:


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!