szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Még a környező utcákat is lezárták, aztán kiderült, hogy csak félreértés volt.

„Erősen fertőző emberi anyag” – ez a felirat állt azon a csomagon, amelyet egy moziba szállítottak ki Washington államban. A North Bend Theater nevű mozi, mint később kiderült, tévedésből kapta meg a csomagot, amelynek egy klinikára kellett volna megérkeznie. Csakhogy amíg ez kiderült, evakuálták az intézményt, és még a vezetőjét is kórházba szállították – elővigyázatosságból. A környező utcákat is lezárták.

Később kiderült, hogy az erősen fertőző emberi anyag vizelet volt, és egy 80 kilométerrel távolabb lévő klinikára kellett volna megérkeznie. A felfordulás után ismét megnyitották a mozit, ahol épp a Jégvarázs 2-re várták a nézőket.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szijjártó: George Clooney politikai ismeretei korlátosak

Szijjártó: George Clooney politikai ismeretei korlátosak

Figyelmeztetést adtak ki az egész országra sűrű köd miatt

Figyelmeztetést adtak ki az egész országra sűrű köd miatt

Átlagosan 8,3 százalékkal nőttek a kgfb-díjak

Átlagosan 8,3 százalékkal nőttek a kgfb-díjak