szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Anthony Mmesoma Madu produkcióját Viola Davis osztotta meg először.

Nemrégiben került fel az internetre egy videó, amelyben a 11 éves Anthony Mmesoma Madu esőben balettozik. A felvétel hamar virális lett, az Oscar-, Emmy-, Tony- és Golden Globe-díjas hollywoodi színész, Viola Davis is megosztotta, aminek köszönhetően egy rakás szupersztár láthatta a produkciót.

Anthony egy táncakadémiára jár Lagoszban, a 12 hallgató egyike. Az ingyenes Leap of Dance Academy-t 2017-ben alapította Daniel Ajala Owoseni azzal a céllal, hogy azok is megtanulhassanak balettozni, akik nem tudnak eljutni egy rendesen felszerelt balett terembe.

A videóról a BBC számolt be.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vándor Éva Élet+Stílus

„Tesóm beszólt, hogy balettozom, és az milyen lányos”

A balett misztériumát részben az adja, hogy bele sem tudunk gondolni, milyen erőfeszítések árán jutnak el a táncosok addig, hogy lebegjenek a színpadon. Ezt a folyamatot próbálja a maga valóságosságában és nyersességében megragadni a Három tánc című dokumentumfilm, amelyet szombattól nézhetnek meg a hvg360-on.

Hatszorosára nőtt kerékpárforgalom a Nagykörúton

Hatszorosára nőtt kerékpárforgalom a Nagykörúton

Azt állította, Orbán Viktor kinevezte választókerületi elnöknek, helyben viszont leszavazták

Azt állította, Orbán Viktor kinevezte választókerületi elnöknek, helyben viszont leszavazták

Zivataros szombat jön, kiadták a figyelmeztetést

Zivataros szombat jön, kiadták a figyelmeztetést