szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Október 30. és december 31. között a Ourstyle Boutique pop-up üzletet nyit húsz magyar dizájner kínálatával a Mom Parkban.

Október 30. és december 31. között a OurStyle Boutique választékának különleges szelekcióját ismerhetik meg a magyar divat rajongói. A MOM Park emeletén nyiló OurStyle Exclusive a legjobb hazai tervezők kollekcióit mutatja be, a vásárlók a két hónapig nyitva tartó új pop-up üzletben új termékekkel és dizájnerekkel egyaránt találkozhatnak.

Az OurStyle Exclusive-ban több, mint húsz magyar dizájner, köztük Anh Tuan, Konsánszy Dóra, Abodi Dóra, AnnaEva, Sármán Nóra, Vágó Réka, Lokalwear, és a Kepp Showroom egyedi darabjai vásárolhatók meg. Emellett új tervezők is bemutatkoznak: Balázs Lilla, Roushk, Doridea, Rienne.

 Az üzlet megnyitóján két exkluzív kollekció is debütál: az ANH TUAN Ourstyle számára tervezett színes, kedvező árfekvésű táskái és kiegészítői, illetve az IVANKA egyedi ConcreteGenezis ruha- és kiegészítő kollekciója, mely Magyarországon először lesz megvásárolható az OurStyle Exclusive-ban és a webshopban.

Az Aréna Pázában található Ourstyle Boutique-ban továbbra is nyitva tart és elérhető a ruhák, cipők, táskák, ékszerek és kiegészítők teljes kínálata.

Az Ourstyle célja a kezdetektől, hogy vásárlói magas minőségű, egyedi darabokkal bővíthessék ruhatárukat. A cég 2010-ben kezdte meg működését webshopként, majd a fokozott érdeklődés kielégítése végett több ideiglenes boltot is nyitott, ahol a vevők kedvükre válogathatnak a magyar divattervezők különleges darabjaiból. Az idén az Aréna Plázában nyitott pop-up bolt több, mint 35 magyar divattervező folyamatosan megújuló kollekciójával várja az érdeklődőket. Az elmúlt két év tapasztalata azt mutatja, hogy a magyar közönség nyitott a bolt által képviselt értékekre, a webshopon keresztül pedig egyre több külföldi vásárló, főleg az Egyesült Államokból, Franciaországból és Angliából, érdeklődik a termékek iránt, igazolva a magyar divattervezők munkájának versenyképességét a nemzetközi divatpiacon.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!