szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bolívia egyik legnépszerűbb polgármestere, Percy Fernandez megint nem tudott uralkodni magán, és nyilvánosan kezdte el markolászni egy újságírónő combját – számolt be a CNN. A politikus engedve a nyomásnak, végül bocsánatot kért.

Csak igen erőteljes mozdulatokkal sikerült lefejtenie a Santa Cruz-i polgármester kezét a combjáról egy bolíviai újságírónőnek – számolt be a CNN. Evo Morales elnök februárban még az ország legjobb polgármesterének nevezte Percy Fernandezt.

A férfinak nem ez az első ilyen ügye, két évvel ezelőtt a fővárosi közgyűlés elnökének a fenekét markolászta nyilvánosan, 2010-ben pedig teljesen váratlanul szájon csókolt egy mérnöknőt.

Fernandez először nem akart bocsánatot kérni, de később a nyilvánosság nyomására videoüzenetben követte meg az újságírót és családját. A nő férje elfogadta a bocsánatkérést.

Marcela Revollo ellenzéki képviselő azonban nem hagyja annyiban ügyet: szexuális zaklatással és a nőkkel szembeni diszriminációval vádolja a politikust.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kijött egy frissnek mondott videó a három hónapja eltűnt Jack Máról

Kijött egy frissnek mondott videó a három hónapja eltűnt Jack Máról

Felcsút lett a fociakadémiák fociakadémiája, titkolják, ezért mennyi pénz jár

Felcsút lett a fociakadémiák fociakadémiája, titkolják, ezért mennyi pénz jár

Trumpék udvariatlanságára nem nagyon volt még példa

Trumpék udvariatlanságára nem nagyon volt még példa