szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha szex után 15 percig még összebújnának a párok, mindenki boldogabb és kielégültebb lenne, mármint kanadai tudósok szerint.

Posztkoitális ölelkezés. Ez lenne a megoldás, ha nem elégedettek az emberek a kapcsolatukkal és szexuális életükkel. Mármint azok, akiknek van, és nem csak magukkal. Torontói akadémikusok rájöttek, hogy ha közösülés után a párok még 15 percig összebújnának, akkor sokkal boldogabbak lennének. Nem csak a szexuális kielégülés valósulna ugyanis meg, hanem a párkapcsolat is kiegyensúlyozottabbá és harmonikusabb válna.

©

A kanadaiak 450 felnőttet kérdeztek ki arról, hogy mit csinálnak szex után, és mennyire boldogak a párkapcsolatban: "a szex utáni intimintást nagyobb szexuális kielégüléssel, és nagyobb párkapcsolati boldogsággal hozták összefüggésbe. Az eredmények azt mutatják, hogy a szex utáni idő eltöltése kritikus az intimitás szempontjából" - olvasható az Archives of Sexual Behavior című periodikában.

A probléma, hogy nem mindenki nyitott a bújásra, általánosságban elmondható, hogy a férfiak a kielégülés után kevésbé, míg a nők szívesen cirogatnák a másikat (és hagynák magukat cirógatni) még órákig.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hatalmas nyomatékú dízelmotor a legújabb amerikai pickupban

Hatalmas nyomatékú dízelmotor a legújabb amerikai pickupban

Diplomás könnyűzenészeket is képezne a Debreceni Egyetem

Diplomás könnyűzenészeket is képezne a Debreceni Egyetem

Mennyi oltóanyag érkezett már az országba? Itt megnézheti

Mennyi oltóanyag érkezett már az országba? Itt megnézheti