szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy volt vámpír végzett az Esquire nevű, férfiaknak szóló magazin szavazásán az első helyen az év legszexibb nőjeként. Kate Beckinsale a megtiszteltetés hallatán komoly aggodalmakról számolt be, de azért levetkőzött.

Kate Beckinsale brit színésznő pályája igazán ígéretesen indult, a nagyközönség Kenneth Branagh egyik Shakespeare-feldolgozásában ismerhette meg, és egyre csak kapta az ígéretes szerepeket. Aztán jött a Pearl Harbour és a világhír, amely pusztán szakmailag nem biztos, hogy legjobb irányba befolyásolta lehetőségeit. De ha elismert színésszé nem sikerült is válnia, a későbbi férje által rendezett Underworld legalább meghozta a szexszimbólum státuszt. A talpig fekete gumiruhában Budapest utcáin portyázó, majd végzetes szerelembe eső vámpírlány nagy hatással volt a hímnemű rajongókra világszerte.

Beckinsale a két Underworld-film után végül elválalta a harmadik részt is családi vállalkozásban, bár a férje már csak producer az ígért harmadik és negyedik részben, de a színésznő azért nagyon igyekszik független filmekben is játszani, hogy komoly szerepekkel bizonyítsa tehetségét. A drámai Snow Angels (Hóangyalok) után a Winged Creaturesben (Szárnyas teremtmények) ismét nem idomait mutogatta és a Nothing But The Truth (Csak az igazság) újságírója is inkább az eszével, mint a testével igyekezett érvényesülni.

Hiába azonban a látványos erőfeszítés, amit a kritikusok is díjaznak, a csinos vámpírlány még mindig akkora hatással van az Esquire magazin olvasóira, hogy 2009-ben Kate Beckinsale-t szavazták meg a legszexisebb élő nőnek. Beckinsale sokszor elmondta, milyen sok gátlása van a saját testével kapcsolatban és mennyire nem tartja magát szépnek, de, talán pont ezért, örömmel fogadta a megtiszteltetést. A díjról tudósító, kellemesen szellemes interjúban aggodalmainak is hangot adott ugyan, hogy egy ilyen kinevezés csak felhergeli majd négy fiútestvérét, akik valószínűleg minden lehetőséget megragadnak majd, hogy “kicikizzék”.

A rajongókat természetesen nem érdeklik sem Beckinsale testtudatproblémái, sem a négy bátyja, csak a szexiséget dokumentáló képekre kíváncsiak, ezek pedig az eddigi reakciók szerint egyértelműen remekül sikerültek.

A koronavírus miatt elmarad az áprilisról augusztusra csúsztatott New Yorki-i Autószalon

A koronavírus miatt elmarad az áprilisról augusztusra csúsztatott New Yorki-i Autószalon

Június 15-től lehet könnyebb a határátlépés Szlovákiába, Csehországba és Ausztriába

Június 15-től lehet könnyebb a határátlépés Szlovákiába, Csehországba és Ausztriába

Egy államtitkár mondott le amiatt, mert Boris Johnson tanácsadója megszegte a karanténszabályt

Egy államtitkár mondott le amiatt, mert Boris Johnson tanácsadója megszegte a karanténszabályt