szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Scarlett Johansson először 2006-ban nyerte el a címet és ez idáig ő az egyetlen nő, akit másodszorra is megválasztottak az Esquire magazin szerkesztői. Tavaly Mila Kunis nyert.

Hét év után ismét Scarlett Johansson amerikai színésznőt választotta meg a ma élő legszexisebb nőnek az Esquire című amerikai férfimagazin.

A Bosszúállók című film sztárja először 2006-ban nyerte el a megtisztelő címet és ez idáig ő az egyetlen nő, akit másodszorra is megválasztottak a magazin szerkesztői. 

©

A fátyolos hangú Johanssonnal, aki a 2001-es Tétova tinédzserek című kultuszfilmmel vált híressé, idén ősszel három mozifilmben is találkozhat a nagyközönség. A Don Jon című moziban egy pornófüggő férfi barátnőjét alakítja, az Under the Skin című thrillerben emberbőrbe bújt húsevő földönkívülit játszik, a Her című produkcióban pedig egy számítógépnek kölcsönzi hangját a színésznő.

"Muszáj rákapcsolnom" - mondta Johansson, amikor sűrű napirendjéről beszélt a magazinnak. - Elvégre egy 28 éves nő vagyok a filmiparban. Nemsokára már csak anyaszerepeket kínálnak fel, aztán elfogynak az ajánlatok." 

©

A színésznőt a közelmúltban jegyezte el kedvese, Romain Dauriac francia újságíró. Johansson korábban a színész Ryan Reynolds felesége volt. Házasságuk három év után, 2011-ben ért véget.

A magazin tavaly Mila Kunis amerikai színésznőt választotta a legszexisebb nőnek, de korábban már a barbadosi popénekesnő, Rihanna, a brit színésznő, Kate Beckinsale és kolléganője, Charlize Theron is elnyerte a megtisztelő címet.

Halálos baleset történt Jakabszállásnál

Halálos baleset történt Jakabszállásnál

Podcaster lesz Áder János

Podcaster lesz Áder János

Beárazták a 462 lóerős új zöld rendszámos VW Touareget

Beárazták a 462 lóerős új zöld rendszámos VW Touareget