szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Meg nem erősített hírek szerint menthetetlen Whitney Houston kómában fekvő lánya, és az orvosok azt javasolták az apjának, hogy adjon engedélyt az életbe tartó kezelés leállítására. Magyar idő szerint csütörtök este többféle híresztelés is megjelent Bobbi Kristinával kapcsolatban. Volt olyan oldal, ahol azt állították, hogy a 21 éves nőt már levették a gépekről.

A 2012-ben elhunyt Whitney Houston és Bobby Brown egyetlen gyermekét néhány napja arccal lefelé találták meg a fürdőkádjában. Kórházba vitték, azóta mesterséges kómában tartják, de nem javult az állapota.

Kedden átvitték egy olyan kórházba, ahol világszínvonalú neurológiai osztály működik. A TMZ celebportál szerint azonban az orvosok közölték Bobby Brownnal, hogy nem tudják megmenteni a lányát, és jobb, ha elengedi őt. A volt rappernek ma van a születésnapja, és állítólag nem járult egyelőre hozzá a gépek lekapcsolásához, valószínűleg megvárja a hétvégét.

Bobbi Kristina nagymamája a hírek szerint még nem jutott be unokájához a kórházba, de szeretne, amilyen gyorsan csak lehetséges.

Whitney Houston 2012-ben tragikus körülmények között hunyt el, őt is a fürdőkádból húzták ki, de már nem tudtak segíteni rajta.

Tényleg megölték a jemeni Al-Kaida vezetőjét

Tényleg megölték a jemeni Al-Kaida vezetőjét

A határon túlról is átjönnek Magyarországra a lottónyereményért

A határon túlról is átjönnek Magyarországra a lottónyereményért

Másodszor is kikapott Babos Dohában

Másodszor is kikapott Babos Dohában