szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Nagyon jót akarunk tenni életünk egyetlenével?

Nagyon jót akarunk tenni életünk egyetlenével? Ez lehetséges, gasztronómiai ismereteink fokától függetlenül, mert ehhez tényleg nem kell semmi bűvészkedés, csak pár hozzávaló, amit összegyúrunk, hűtőbe teszünk, majd labdákká gyurmázzuk, megint hűtőbe tesszük, aztán kivesszük és meglepetést okozunk vele. Erről beszélünk, itt:

A pontos, de véletlenül sem bonyolult receptet a Nyammm.hu-n találtuk, akik pedig a Flórakonyha blogtól vették kölcsön, akik meg az NL Cafétól merítették az ötletet. Nem lehet rossz egyébként házi eperlekvárral sem fogyasztani, amint arra a nyammmosok is rámutatnak, és annak is csak a fantázia szab határt, hogy eper helyett mivel variáljuk.

Tavaly már minden ötödik forintot a Lidlnél költötték el a magyar vásárlók

Tavaly már minden ötödik forintot a Lidlnél költötték el a magyar vásárlók

Ez a BMW cáfolja a sztereotípiákat: egymillió kilométernél jár eredeti váltóval, motorral

Ez a BMW cáfolja a sztereotípiákat: egymillió kilométernél jár eredeti váltóval, motorral

Tényleg van értelme a nyári formára gyúrni? És hogyan csináljuk, hogy jó is legyen?

Tényleg van értelme a nyári formára gyúrni? És hogyan csináljuk, hogy jó is legyen?

Bejelentették a böngészőt, ami már ön helyett intéz mindent

Bejelentették a böngészőt, ami már ön helyett intéz mindent