szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Kovács Zsófia aranyérmet szerzett felemáskorláton a tornászok koperi világkupaversenyén.

A  Dunaferr SE Európa-bajnoki ezüstérmese, Kovács Zsófia toronymagasan nyerte a szer fináléját a tornászok koperi világkupaversenyén. Ugyanitt Székely Zója épphogy lecsúszott a dobogóról. A férfiaknál a győri Kardos Botond  ötödikként zárt talajon.
"Nagyon örülök az első helyemnek. Amit elterveztem sikerült megcsinálnom, bár úgy érzem voltak kisebb hibák a gyakorlatomban, ezzel együtt boldog vagyok az aranyéremmel" - mondta Kovács Zsófia.

A  Dunaferr SE Európa-bajnoki ezüstérmese, Kovács Zsófia toronymagasan nyerte a szer fináléját a tornászok koperi világkupaversenyén.

Ugyanitt Székely Zója épphogy lecsúszott a dobogóról. A férfiaknál a győri Kardos Botond  ötödikként zárt talajon.

"Nagyon örülök az első helyemnek. Amit elterveztem sikerült megcsinálnom, bár úgy érzem, voltak kisebb hibák a gyakorlatomban, ezzel együtt boldog vagyok az aranyéremmel" - mondta Kovács Zsófia. (Képünkön az aranyérmet szerzett tornász egy korábbi versenyen)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A betegellátás zajlik, de vannak problémák az orvoshiány miatt

A betegellátás zajlik, de vannak problémák az orvoshiány miatt

Micimackós szettet ad ki a Lego

Micimackós szettet ad ki a Lego

Hétfőtől a közműszolgáltatóknál is szünetel a személyes ügyintézés

Hétfőtől a közműszolgáltatóknál is szünetel a személyes ügyintézés