szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Teltházas volt a Texas Ranmgers és a Toronto Blue Jays hétfői baseball-meccse.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

38 ezer néző ment el hétfőn egy baseball-mérkőzésre Texasban – írja a CNN. A Texas Rangers és a Toronto Blue Jays játéka a koronavírus miatt bevezetett intézkedések kezdete óta, vagyis egy éve az első volt, amelyet a nézőszám korlátozása nélkül tarthattak meg.

A 40 ezres stadion ennek megfelelően szinte teljesen meg is telt.

Texas kormányzója, Greg Abbott március elején törölte el a koronavírus miatt bevezetett korlátozásokat. Az amerikai államban így már nem kötelező maszkot viselni, és az üzletek is kedvükre kinyithatnak.

A Texas Rangers mégis arra kérte a rajongóit, hogy vegyenek fel maszkot, amikor éppen nem esznek vagy isznak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Halálra késeltek egy francia rendőrnőt, a támadót lelőtték

Halálra késeltek egy francia rendőrnőt, a támadót lelőtték

"Nézd az élet jó oldalát!" - Soltész Rezső énekli a Monty Python-slágert

"Nézd az élet jó oldalát!" - Soltész Rezső énekli a Monty Python-slágert

Kamu maszturbálós videókkal zsarolnak magyar állami intézményeket az interneten

Kamu maszturbálós videókkal zsarolnak magyar állami intézményeket az interneten