Parti Nagy Lajos
Szerzőnk

Parti Nagy Lajos

Parti Nagy Lajos hvg360

Az én hetem: Parti Nagy Lajosnál így hasít a NERhajó

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Parti Nagy Lajosnak a következő szavakból kellett ihletet merítenie: gyász, kaspó, imperializmus, tűzijáték, viharszezon.

Parti Nagy Lajos hvg360

Az én hetem: Parti Nagy Lajos rémhírt terjeszt. Vagy mégsem?

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Parti Nagy Lajosnak a következő szavakból kellett ihletet merítenie: fickós, szardarab, ottalvós, normalitás, partizán.

Parti Nagy Lajos hvg360

Az én hetem: Parti Nagy Lajos a kultúr-hajóágyúkról és a NER-tanárokról

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Parti Nagy Lajosnak a következő szavakból kellett ihletet merítenie: nemzeti, partvonal, diadalmenet, vonulás, vesztegzár.

Parti Nagy Lajos hvg360

Az én hetem: Parti Nagy Lajos arról, milyen trolira szállni egy fenyőfával

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Parti Nagy Lajosnak a következő szavakból kellett ihletet merítenie: államosítás, elnöküldözés, vízipók, portfólió és fenyőfa.

Parti Nagy Lajos hvg360

Az én hetem: Parti Nagy Lajos és Orbán Viktor pöttyös lova

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Parti Nagy Lajosnak a következő szavakból kellett ihletet merítenie: hadüzenet, aréna, pótvizsga, műhús, vízözön.

Parti Nagy Lajos hvg360

Az én hetem: Parti Nagy Lajos smúzrémült martalócokat látott

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. A mostani írás ráadásul rendhagyó: a szokásos vasárnap helyett hétfőn jelenik meg, e heti szerzőnk, Parti Nagy Lajos ugyanis azt kérte: hadd várja meg a választás eredményét.

Parti Nagy Lajos hvg360

Parti Nagy Lajos: Kilencezer karakter

Negyvenedik születésnapját ünnepli a HVG. Az évfordulóra megjelent kiadványunkból a hvg360-on ezúttal Parti Nagy Lajos írását közöljük - a demokratikus Magyarországról. Ugyanebből itt a HVG360-on közöltük Péterfy Gergely írását, ahhoz e cikk alatt kattinthatnak.