Parti Nagy Lajos
Szerzőnk

Parti Nagy Lajos

Parti Nagy Lajos hvg360

Az én hetem: Parti Nagy Lajos egyetért Áder Jánossal

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Parti Nagy Lajosnak most a következő szavakból kellett ihletet merítenie: romantika, kamuzás, rejtőzködők, triumvirátus, csomagtrükk.

Parti Nagy Lajos hvg360

Az én hetem: Parti Nagy Lajos indulatok, okok és eredők közt bolyong

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Parti Nagy Lajosnak a következő szavakból kellett ihletet merítenie: riasztás, alagút, #acsaladazcsalad, aranyemberek, végjáték.

Parti Nagy Lajos hvg360

Az én hetem: Parti Nagy Lajos elmondja, beoltatná-e magát az orosz vakcinával

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Parti Nagy Lajosnak a következő szavakból kellett ihletet merítenie: beszerzés, vastaps, rémhír, közszereplő, önkény.

Parti Nagy Lajos hvg360

Az én hetem: Parti Nagy Lajos lát reményt a hattyúnyakú sötét év végén

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Parti Nagy Lajosnak a következő szavakból kellett ihletet merítenie: kiskarácsony, lefokozás, műtrágyakirály, légiós, Süsü.

Parti Nagy Lajos hvg360

Az én hetem: Parti Nagy Lajos fontosabbnak tartja reményt gyártani, mint vakcinát

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Parti Nagy Lajosnak a következő szavakból kellett ihletet merítenie: záróra, felelősség, remény, gólöröm, hiszti.

Parti Nagy Lajos hvg360

Az én hetem: Parti Nagy Lajos talált magának egy csúnya négybetűs kulcsszót

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Parti Nagy Lajosnak a következő szavakból kellett ihletet merítenie: LOL, fene, kilátás, tenisz, garázskoncert. Ezeknél jobban megérintette azonban egy olyan, amely még az előző hét óta kísérti.

Parti Nagy Lajos hvg360

Az én hetem: Parti Nagy Lajosnál így hasít a NERhajó

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Parti Nagy Lajosnak a következő szavakból kellett ihletet merítenie: gyász, kaspó, imperializmus, tűzijáték, viharszezon.

Parti Nagy Lajos hvg360

Az én hetem: Parti Nagy Lajos rémhírt terjeszt. Vagy mégsem?

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Parti Nagy Lajosnak a következő szavakból kellett ihletet merítenie: fickós, szardarab, ottalvós, normalitás, partizán.

Parti Nagy Lajos hvg360

Az én hetem: Parti Nagy Lajos a kultúr-hajóágyúkról és a NER-tanárokról

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Parti Nagy Lajosnak a következő szavakból kellett ihletet merítenie: nemzeti, partvonal, diadalmenet, vonulás, vesztegzár.

Parti Nagy Lajos hvg360

Az én hetem: Parti Nagy Lajos arról, milyen trolira szállni egy fenyőfával

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Parti Nagy Lajosnak a következő szavakból kellett ihletet merítenie: államosítás, elnöküldözés, vízipók, portfólió és fenyőfa.

Parti Nagy Lajos hvg360

Az én hetem: Parti Nagy Lajos és Orbán Viktor pöttyös lova

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Parti Nagy Lajosnak a következő szavakból kellett ihletet merítenie: hadüzenet, aréna, pótvizsga, műhús, vízözön.

Parti Nagy Lajos hvg360

Az én hetem: Parti Nagy Lajos smúzrémült martalócokat látott

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. A mostani írás ráadásul rendhagyó: a szokásos vasárnap helyett hétfőn jelenik meg, e heti szerzőnk, Parti Nagy Lajos ugyanis azt kérte: hadd várja meg a választás eredményét.

Parti Nagy Lajos hvg360

Parti Nagy Lajos: Kilencezer karakter

Negyvenedik születésnapját ünnepli a HVG. Az évfordulóra megjelent kiadványunkból a hvg360-on ezúttal Parti Nagy Lajos írását közöljük - a demokratikus Magyarországról. Ugyanebből itt a HVG360-on közöltük Péterfy Gergely írását, ahhoz e cikk alatt kattinthatnak.