szerző:
hvg.hu

Gyárilag csak az alkalmazással lehet fotót feltölteni az Instagramra, de ezzel a számítógépes programmal mobil sem kell hozzá. Sőt, az app böngészése is megoldható így.

Ha szereti az Instagramot, bizonyára gondolt már rá, milyen jó lenne számítógépen használni, ami az app weboldalán lehetséges ugyan, de a legfontosabb funkcióhoz, vagyis a képek megosztásához a mobil alkalmazás kell. A Windowed program viszont lehetőséget ad a képek feltöltésére számítógépről is, ezt windowsos és Apple számítógépeken is megoldhatja, csak ezen az oldalon le kell töltenie.

Ezután be kell jelentkezni az Instagram-fiókba, onnantól minden ugyanolyan, mint az alkalmazásban, amit tehát böngészhet is – azt leszámítva, hogy az önmegsemmisítő felvételek itt sem jelennek meg.

©

A mobilon megszokott, a képernyő alján elérhető menüpontok itt is megvannak, ahogy a kamera ikon is – erre kattintva lehet képeket feltölteni Instagramra. Az ikonra kattintás után csak ki kell választani a számítógépen a feltölteni kívánt fotó(ka)t, és már meg is oszthatja.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!