szerző:
hvg.hu

Ha sok lapot nyit meg a Chrome-ban, csak akkor lesz átlátható és jól kezelhető a böngészője, ha telepít egy ilyen esetekre kitalált bővítményt. Mutatunk egy tökéletes megoldást.

Vannak olyan netezők, akik akár 10-12, vagy még több lapot is egyszerre nyitva tartanak a Chrome-ban. Ez már szinte káoszt okoz, és jól jön egy olyan bővítmény, amely gyorsan átláthatóvá és kezelhetővé teszi az összes megnyitott lapot és ablakot. E célnak tökéletesen megfelel a Go to Tab.

©

Ahogy a fenti fotó is mutatja, letöltés után csak a bővítmény ikonjára kell kattintani, hogy egy teljes lista legyen látható a megnyitott lapokról és ablakokról. Közelítve is rámutatunk egy példára, amelyen látszik: mindegyik lapnál az “X” ikonra kattintva bezárható az oldal, illetve itt is rá lehet kattintani arra, amelyiket épp látni szeretné.

Sőt, ha egyszerre több ablak is nyitva van, azok tartalmát is mutatja a bővítmény, és onnan úgy zárhat be lapokat, hogy ablakot sem kell váltania.

©

Természetesen egy kereső is helyet kapott, a lista tetején csak be kell írni a kulcsszavakat, és máris csak a hozzá tartozó lapokat listázza a bővítmény.

©

Amennyiben ennél is részletesebb listát akar a megnyitott lapokról, van egy másik Chrome-bővítmény, amit ajánlhatunk, és ha már a böngésző lassulásához vezet a (túl) sok megnyitott lap, nagyon jól jön az ide kattintva található tipp.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Bűzös lé folyik a kukásautókból a II. kerületben

Bűzös lé folyik a kukásautókból a II. kerületben

Még a Ford Mustangból is lesz SUV, ráadásul elektromos

Még a Ford Mustangból is lesz SUV, ráadásul elektromos

Hétfőig kell dönteniük a Honvédkórház dolgozóinak, vállalják-e a honvédelmi státuszt

Hétfőig kell dönteniük a Honvédkórház dolgozóinak, vállalják-e a honvédelmi státuszt

Mozgáskorlátozottakat átverő cégekre csapott le a GVH

Mozgáskorlátozottakat átverő cégekre csapott le a GVH

Most Székesfehérváron tüntetnek a túlóratörvény ellen

Most Székesfehérváron tüntetnek a túlóratörvény ellen

A királynő is menstruál, még egy filmben is

A királynő is menstruál, még egy filmben is