szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az AirPods Pro nem olcsó termék, ám egy friss pletyka szerint idővel olcsóbb változatban is piacra kerülhet az almás vezeték nélküli fülhallgató. Arról is körvonalazódnak a hírek, milyen kompromisszumot kell majd ezért vállalni.

Tavaly októberben új taggal bővült az Apple Airpods családja, hiszen bemutatkozott a fülhallgató zajszűrős változata. E sokak számára fontos jellemző miatt meg is kérik a termék árát: szinte minden boltban 100 ezer forint körüli összegért szerezhető be, még több hónappal a megjelenése után is.

A magas ár ellenére az AirPodsok kifejezetten jól fogynak, de azért így is akadnak, akik nem tehetik meg, hogy ilyen sok pénzt áldozzanak egy pár fülesre. Ebben a tekintetben pedig lehet némi valóságalapja annak az új pletykának, amely szerint ebből az eszközből is készül olcsóbb, úgynevezett “Lite” verzió – írta a DigiTimes.

©

A lap saját forrásaira hivatkozva azt is tudni véli, hogy a kiegészítőt – több más termékkel együtt – rövidesen gyártani kezdik, és ha minden jól megy, még idén piacra dobják. Ha igaz is, amiről a hírek szólnak, az Apple-nek nagyon át kell gondolnia, milyen taktikát választ ehhez, hiszen az ázsiai régióban fertőző koronavírus miatt több nagyvállalat ellátási lánca is akadozik.

Az is kérdéses, hogy a vásárlóknak milyen kompromisszumot kellene vállalniuk, ha ezt a termék választják. Az ugyanis biztos, jegyzi meg a hírről ugyancsak beszámoló BGR, hogy a füles valamiben másabb kell, hogy legyen (ha egyáltalán elkészül), hogy illeszkedjen egy új, olcsóbb árképzéshez. Az amerikai lapnak erre vonatkozóan az a tippje, hogy a töltőkapszula elhagyása lejjebb faraghat az árból, az azonban nem világos, ez esetben hogyan lehetne újból energiához juttatni a fülest.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Pénteken lezárják a Lánchíd pesti gyalogos-aluljáróját

Pénteken lezárják a Lánchíd pesti gyalogos-aluljáróját

Hatórás sorok a Heathrow-n, volt, hogy a rendőröknek kellett rendet tenniük

Hatórás sorok a Heathrow-n, volt, hogy a rendőröknek kellett rendet tenniük

Orbán: A Janssen-vakcinákat is úgy fogjuk vizsgálni, mint a keletieket

Orbán: A Janssen-vakcinákat is úgy fogjuk vizsgálni, mint a keletieket