szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A járványra tekintettel a Samsung is úgy döntött, hogy meghosszabbítja a termékeire vonatkozó garanciát. A mobilokat továbbra is ingyen viszik el a szervizekbe, és szintén ingyenesen hozzák szállítják vissza őket.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

Minden termékére meghosszabbítja a garanciát a Samsung a koronavírus-járvány miatt. Ennek értelmében azok a jótállások, amelyek március 15-e és június 15-e között járnának le, automatikusan meghosszabbodnak, így a felhasználóknak elegendő 2020. július 15-ig jelezni a Samsung ügyfélszolgálatán, ha a készülékük javításra szorul.

Mindez azt jelenti, hogy a meghosszabbított jótállású eszközök garanciális javítását 2020. július 15-ig ingyenesen végzi a Samsung.

Emellett a mobilkészülékek esetében továbbra is érvényes a vállalat járvány idejére kiterjesztett szolgáltatása, amelynek keretében ingyenesen el- és visszaszállítják a szervizből a készülékeket. Az új szolgáltatással elkerülhető a fölösleges utazás, a sorban állás és az esetleges kontaktus.

A terméktámogatásról részletes információk a Samsung weboldalán érhetők el, a Samsung Members alkalmazásban pedig személyre szabott segítséget kaphatnak. A Samsung Community közösségi fórumán a felhasználók egymást is segíthetik tanácsaikkal és a vállalat szakembereit is kérdezhetik a termékekről.

Korábban a Huawei is hasonló akciót indított, arról itt írtunk bővebben.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden második ember fertőzöttnek bizonyult a pécsváradi tömeges tesztelésen

Minden második ember fertőzöttnek bizonyult a pécsváradi tömeges tesztelésen

Ipsos: Kevesen hisznek a gyors újranyitásban és egyre többen kérnek oltást

Ipsos: Kevesen hisznek a gyors újranyitásban és egyre többen kérnek oltást

Több régióban is elfogyott a vakcinatartalék Olaszországban

Több régióban is elfogyott a vakcinatartalék Olaszországban