szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Új szolgáltatást bocsát útjára a nagy zenestreaming szolgáltató: egyénre szabott lejátszási listát készít az edzésekhez

Interaktív weboldalt indított a Spotify: a Soundtrack Your Workout nevű site-on a felhasználó meghatározhatja edzéseit, zenei preferenciáit, majd a szolgáltatás készít számára egy testre szabott lejátszási listát.

©

Nyolc különböző edzésforma közül lehet választani, majd a felhasználónak közölnie kell aktuális hangulatát a Spotifyjal. Ezután kiválaszthatja kedvenc zenei és podcast műfajait. A lejátszási lista tartalmazhat csak zenét, csak podcastet, illetve akár ezek keverékét is. Még a lista hosszát is meghatározhatja, ami akár két óra is lehet. A felhasználók emellett lehetőséget kapnak bizonyos tartalmak blokkolására is, hogy valóban egyéni lehessen az edzést kísérő lejátszási lista.

Nem ez az első alkalom, hogy a Spotify olyan szolgáltatást indít, amelyik lejátszási listát hoz létre a felhasználói preferenciák alapján. Volt már egy ilyen 2015-ben a futók számára, bár néhány év után ez megszűnt.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Túl magasra tört a Skoda, tömegtermékekre koncentrál az új vezető

Túl magasra tört a Skoda, tömegtermékekre koncentrál az új vezető

Ismét rács mögött van a csengeri "örökösnő"

Ismét rács mögött van a csengeri "örökösnő"

Kis híján halálra zúzott két embert egy hosszúszárnyú bálna

Kis híján halálra zúzott két embert egy hosszúszárnyú bálna