szerző:
MTI

A mentőápoló és az autó sofőrje is súlyosan megsérült kedd reggel, amikor felborult egy mentőautó Kunhegyes külterületén. Beteget nem szállítottak.

Felborult egy mentőautó kedden kora reggel Kunhegyes külterületén. Vezetője és a mentőápoló súlyosan megsérült, a helyszínelés idején teljes útzár van érvényben – közölte a katasztrófavédelem, a mentőszolgálat és a rendőrség.

A mentőautó beteget nem szállított.

Képünk illusztáció, egy júliusi balesetnél készült
©

Kardos József, az Országos Mentőszolgálat Jász-Nagykun-Szolnok megyei vezető mentőtisztje azt mondta, a balesetben a mentőautó vezetője és a mentőápoló súlyosan megsérült, mentőhelikopter tart a helyszínre.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság közölte: a főút forgalmát mindkét irányból Tomajmonostora irányába terelik.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!