szerző:
hvg.hu

A rendőrség már vizsgálatot folytat az egyik kamion 51 éves sofőrje ellen.

Ahogy arról hétfőn beszámoltunk, két kamion ütközött frontálisan Berettyóújfalu és Mezőpeterd között, a 42-es főúton. A baleset körülményei akkor még tisztázatlanok voltak, a rendőrség azonban kedden közleményben jelezte: a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat vizsgálatot egy 51 éves férfival szemben.

A beszámoló szerint a férfi nem tartott megfelelő követési távolságot, majd amikor az előtte haladó személygépkocsi forgalmi okból lassított, a baleset elkerülése érdekében a román férfi hirtelen balra kormányzott, amelynek eredményeként a 46. kilométerszelvényben frontálisan összeütközött egy szemből közlekedő másik teherautóval. A balesetről kedden néhány helyszíni fotót is kiadott a rendőrség.

©
©
©

A baleset következtében a kamionok sofőrjei súlyos sérülést szenvedtek, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!