szerző:
hvg.hu

Állítólag Gyurcsány Ferenc használta azt a minden jóval felszerelt Audi A8-ast, amelyet most a Csonti Car árul.

Akciósnak mondott áron, 3 590 000 forintért keresi gazdáját egy Audi A8-as, amit azzal hirdet az eladó Csonti Car, hogy kormányzati autó volt, mégpedig Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök személyes használatára – vette észre a 444 a Használtautó.hu-n.

A masszírozóüléstől a vajbőr kárpitig minden elképzelhető extrával felszerelt autóval kapcsolatban a hirdető azt írja: "Gyurcsány Fletó biztosan eltöltött pár kellemes órát ebben a kocsiban. (...) Az extrákkal sem fukarkodtak (...) Hiába, a szocialista kormány soha nem spórolt. Mármint magukon nem spóroltak. Szórták a pénzt két kézzel a baloldalra. Mindegy is, kár szidni őket. (...) Köszönjük, Feri, az A8-ast!"

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!