szerző:
hvg.hu

Az 1991-es Ferrari Testarossa valószínűleg milliós tétel lehet, és ki tudja, talán lesz valami meglepetés az egyik kesztyűtartóban is.

Igazi autóipari ritkaság cserélhet hamarosan gazdát Amerikában. A Classic Driver Marketen nemrég feltűnt az az 1991-es Ferrari Testarossa is, amelynek eredeti tulajdonosa a Wall Street igazi farkasa, Jordan Belfort volt.

©

Az eladó szerint Belfort 1991-ben New Yorkban vette a Ferrarit, de nem vezette túl sokat. Azóta több tulajdonosnál is járt már a kocsi, de így is alig több mint 13 ezer kilométert hajtottak bele. A mostani tulajdonosa az autó garanciális papírjaival is igazolni tudja, hogy a kocsi korábban Belforté volt, sőt, az autóhoz járó egyik csomag belsejében még egy 50 dolláros számlát is találni.

©
©
©
©

Az autó árát egyelőre nem lehet tudni, de nem lennénk meglepve, ha a milliós összeg környékén lenne majd – dollárban, persze.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!